Vägledning / Seans / Sittning Örnsköldsvik  (distans via telefon)

Syftet med vägledning är att:

Hjälpa människor göra väl underbyggda val när det gäller studieväg eller yrkesval.

Jag kan hjälpa dig i Örnsköldsvik med närliggande områden med vägledning angående hur du ska kunna nå dina mål gällande studier, yrken eller din framtida karriär. Oavsett om hur mycket eller lite vägledning du är i behov av kan jag stå till tjänst. Jag strävar alltid efter att kunden ska bli helt nöjd med min vägledning, därför ligget fokuset på dig som kund. Jag arbetar utifrån dina behov och önskemål för att du ska kunna gå härifrån 100 procent nöjd. Eftersom jag och mitt företag ligger i Örnsköldsvik finns jag här för er i närheten, bland annat Östersund och Skellefteå. Jag strävar dock efter att så många som möjligt vänder sig till mig i första hand när det kommer till vägledning oavsett var du bor.

_______________________________________________________________

Det är en process som kan beskrivas i tre delar:

1.Vem är jag? Vad kan jag?

Insikt om vilken kompetens, värderingar och intressen som man har i förhållande till studier, yrken eller framtida karriär. Ökad självinsikt och se nya perspektiv på sig själv.

2.Vad finns det för alternativ?

Insikt om vilka alternativ det finns i form av studievägar och yrkesmöjligheter som kan erbjudas i förhållande till din kompetens, men även dina värderingar och intressen.

3.Hur ska jag gå tillväga för att nå målet?

Du behöver kunskap om vägen till målet. Att klargöra för dig hur du på bästa sätt tar dig fram till en utbildning eller ett yrke.

_______________________________________________________________

Boka tid

Om du i Skellefteå eller Östersund med omnejd har frågor angående min vägledning är du varmt välkommen att kontakta mig på 0730- 88 18 39-

Du kan boka distansvägledning på boka direkt.

_____________________________________________________________________

/Tina Olofsson