Ett hembesök med husrensning är en paranormal,
det vill säga ett fenomen som inte kan förklaras med normala vetenskapliga metoder. Det är även en spirituell undersökning av din bostad.

Besöket avslutas med ett försök till rening av kvarvarande andar och energier. Det här är en tjänst för dig som upplever ande aktivitet i ditt hem som önskar få en ökad förståelse och trygghet i det som sker. Jag har tystnadsplikt.

En husrensning av en normalstor lägenhet eller villa brukar tar omkring 2 timmar.

Kostnad: En energirensning tar ca 2 timmar kostnad 600 kr i timmen+ resetillägg . Förskottsbetalning 1200 kr swish till: 123 259 44 48

Boka ett besök : 073- 088 18 39 skicka ett sms så hör jag av mig till dig.

Att tänka på inför besöket

  • Jag vill inte ha upplysningar innan mötet. Det är viktigt att först kolla igenom miljön och sen tillsammans sitta ner och du som klient får möjlighet att bekräfta dina egna upplevelser.
  • Kom ihåg ta egna anteckningar.

Om du har funderingar om hur det är att vara spirituell. Att vara spirituell innebär att leva från hjärtat och inte identifiera sig med egna tankar, eller reagera utifrån känslor. Att vara spirituell är en medvetenhet inom dig, du är essensen bakom tankarna och känslorna, dvs energin och kraften bakom. Ett verktyg till andevärlden länken från ande genom ande till ande.