Jag heter Tina Olofsson och kommer från Örnsköldsvik. Jag har under åren jobbat med människor inom olika områden.  Bl.a. har  jag jobbat inom barnomsorgen, vården, gått KBT – orienteringskurs, del av barnskötarutbildning, del av lärarutbildning och slutligen blev jag studie- och yrkesvägledare. Jag har jobbat som studie- och yrkesvägledare i 10 år.

Människan är viktig för mig, jag vill förstå, finnas där och vara ett bollplank. När man har samtal är det skönt att ha någon som bekräftar och vidgar ens perspektiv. Jag brinner för vägledning och vill alltid lära mig mer, förstå mer och se möjligheterna. Det finns hinder men dem ska man ta sig förbi, ingenting är omöjligt. Jag utvärderar allt jag gör och ser det som en pågående utveckling i mitt jobb som vägledare och möten med människor.

Under de senaste 10 åren har jag sökt efter svar om vad jag ska göra med mitt mediumskap. Idag har jag kommit fram till att jag vill jobba som medium och hjälpa andra genom vägledning på olika sätt.

Som person är jag är glad, positiv, omtänksam, ordningsam, strukturerad och kärleksfull. Jag är en livsnjutare och vill leva i nuet. Det som är viktigt för mig är att ”behandla andra som du själv vill bli behandlad”

Tack för att du tittade in på min sida hoppas vi ses!

/Tina