Sittning/konsultation 500 kr  30 min

En  konsultation/sittning är mer personlig vägledning.  Du  har möjlighet att vara själv en stund med dina nära och kära.

Du får budskap,  kanske vill du ställa frågor som du har om ditt liv.

Hör av dig om du vill veta mer 0730- 88 18 39

  • Medium som arbetar med mentalt mediumskap, återger upplevelsen från andevärlden genom att beskriva hur de såg ut när de levde och vad de sysslade/arbetade med. Främst för att ge bevis för att de har kontakt med den de säger sig vara i kontakt med.
  • Det är mediets uppgift att kunna ge dig en så pass bra beskrivning av andekontakten och leverera starka bevis så att det inte råder någon tvekan för dig om vem kontakten är.
  • En bra beskrivning kan innehålla: utseende, kroppsform, relation till dig, ålder vid övergång till andevärlden, personlighet, arbete/sysselsättning, eventuella sjukdomar och dödsorsak. Namn är också något som kan dyka upp.
  • När kontakten blivit igenkänd/godkänd låter mediet andevärlden lämna ett budskap i form av att ge råd, vägledning och hälsningar.
  • Dessa mediala demonstrationer brukar vara fyllda med kärlek men även  saknad och blandas med glädje och sorg när  att man möter och  pratar med nära och kära som överlevt det vi kallar för fysisk död.
  • När personerna i andevärlden ger sig till känna är de väldigt lika de personer de var när de levde här på jorden. Bevisfaktorn brukar vara väldigt hög, och om mediet arbetar på ett professionellt och seriöst sätt så brukar mediet personligen vilja ge så starka bevis som möjligt.