Jag heter Tina Olofsson och kommer från Örnsköldsvik. Jag har under åren jobbat med människor inom olika områden.  Bl.a. har  jag jobbat inom handeln, barnomsorgen, vården, gått KBT – orienteringskurs, del av barnskötarutbildning, del av lärarutbildning och slutligen blev jag studie- och yrkesvägledare. Jag har jobbat som studie- och yrkesvägledare i 15 år.

Människan är viktig för mig, jag vill förstå, finnas där och vara ett bollplank.

När man får vägledning  det skönt att ha någon som bekräftar och vidgar ens perspektiv. Andlig vägledning förstärker och ger även healing, läkande och självinsikt i livet.

Jag brinner för vägledning och vill alltid lära mig mer, förstå och se möjligheterna.

Det finns hinder men dem ska man ta sig förbi, ingenting är omöjligt. Jag utvärderar allt jag gör och ser det som en pågående utveckling i mitt jobb som vägledare och i möten med människor förändras man och vidgar perspektiv.

Under många år har jag sökt efter svar om vad jag ska göra med mitt mediumskap. Idag har jag kommit fram till att jag vill jobba som medium och hjälpa andra genom vägledning på olika sätt. Jag började även med avslappnings massage och vidareutvecklade mig och idag har jag avslappnings massage, klassisk massage, klassisk massage med koppning och massage med varma stenar.

Beskrivning om mig som person:

Som person är jag är glad, positiv, omtänksam, ordningsam, strukturerad och kärleksfull. Jag är en livsnjutare och vill leva i nuet. Det som är viktigt för mig är att:

”Behandla andra som du själv vill bli behandlad”

Min kunskap och min erfarenhet bygger på dessa utbildningar och erfarenheter som följer med under livet.

  • Barnskötarutbildning 1 år  delar av lärarutbildning 4 år  
  • Studie- och yrkesvägledning 3 år Umeå Universitet färdig med utbildningen, 2009
  • Kreativ process ledarutbildning via Skolverket 
  • Medium utbildning 2,5 år Certifierat medium – Jeff Jones The Academy of Excellence examinerad 2019
  • Fortbildning i olika projekt i skolans värld i 14 års tid. 1992-2020
  • Utbildning i klassisk massage   Krister Paglert                                    Läs mer på:    http://alternativpraktiken.se/ 
  • Utbildning avslappnings massage 

Jag vill dela mina erfarenheter och min kunskap och dela med mig på ett pedagogiskt och lärorikt sätt.

Jag har utbildning i mentalt mediumskap, chakra meditation  och avslappnings massage. Lära ut det man kan är en bra livsfilosofi.

Tack för att du tittade in på min sida

/Tina